Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

'Filmster' Van Kippersluis geniet: ''Kwamen 150 journalisten op af''

( 0 reacties)
'Filmster' Van Kippersluis geniet: ''Kwamen 150 journalisten op af''

Kevin van Kippersluis is dolgelukkig met zijn nieuwe werkgever. Vorige week tekende de oud-speler van SC Cambuur een contract voor anderhalf jaar bij de Indonesische topclub Persib Bandung.

"Ik wist niet wat ik meemaakte joh. Er was een persconferentie gepland en daar kwamen honderdvijftig journalisten op af. En achter de spiegelwand stonden er nog eens vijftig of zestig die er niet meer bij pasten. Bizar. Bij Cambuur had ik niet eens een presentatie, haha", vertelt Van Kippersluis in gesprek met de Gooi- en Eemlander.

"Op straat word ik ook continu aangeklampt door fans die met me op de foto willen. Vergis je niet: voetbal is een razend populaire sport in Indonesië. En dit is één van de drie grootste clubs van het land, misschien zelfs wel van heel Zuid-Oost-Azië. Persib heeft 3,3 miljoen volgers op Twitter en 1,6 miljoen op Instagram. Dat is meer dan Ajax", vervolgt hij.

Een terugkeer naar Nederland ziet hij niet zitten. "Ik heb in Nederland geprobeerd hogerop te komen, naar de eredivisie. Dat is helaas niet gelukt. Na vijf seizoen in de eerste divisie had ik dat wel gezien. De carrière van een voetballer is kort en ik wil er het maximale uithalen."

"Ik kies nu voor het totaalplaatje. Ik heb nu voor anderhalf jaar getekend, maar wie weet wat er nog op mijn pad komt. Azië is groot. Denk aan Zuid-Korea, Japan of misschien zelfs wel China, waar heel wat sterren rondlopen tegenwoordig. Ballen tegen Andrés Iniesta, dat lijkt me wel wat", aldus Van Kippersluis.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›