Ambitieuze Smeets: ''Wie weet wat er nog in het verschiet ligt''

Bryan Smeets werd weggestuurd bij SC Cambuur, maar nog geen anderhalf jaar later is hij een van de smaakmakers in de Eredivisie. De middenvelder, die bij promovendus Sparta Rotterdam speelt, hoopt dat hij zijn plafond nog niet heeft bereikt.

"Dat ligt helemaal aan mezelf. Wie weet wat er nog allemaal in het verschiet ligt voor Sparta en mezelf. Ik zoek wel altijd uitdagingen", begint Smeets in gesprek met De Limburger. "Maar ik ben fit, voel me goed en ben bij Sparta op mijn plek. Dat zijn factoren die belangrijk zijn om als voetballer optimaal te presteren."

Deze zomer vertrok hij van TOP Oss naar Sparta Rotterdam. "Zo snel kan het gaan bij TOP Oss, maar we wachtten tot deze zomer. Ik had meteen een klik met Henk Fraser, die de no-nonpak van de speler apprecieert. Zo snel kan het gaan in voetbal."

Smeets is samen met Adil Auassar zelfs aanvoerder bij Sparta. "Dat beschouw ik als grote waardering", reageert hij. "Ik heb geleerd van mijn fouten uit het verleden. Heb mindere periodes gekend, waarin familie en vrienden een belangrijke steun waren. Als voetballer en als mens ben ik er volwassener door geworden."

Lees meer:
0 reacties