Update over blessures Antonia en Kallon: ''Heel vervelend'' De Jong tevreden: ''Moeten er alleen veel meer ballen in schieten'' SC Cambuur boekt simpele zege op Roda JC en blijft koploper Matchday: Smaakmaker keert terug in de basis bij SC Cambuur ''Merk dat ik bij Cambuur veel meer gewaardeerd wordt''

Keizer alweer op straat gezet in Portugal: ''Tijd voor iemand anders''

( 0 reacties)
Keizer alweer op straat gezet in Portugal: ''Tijd voor iemand anders''

De periode van Marcel Keizer als trainer van Sporting Portugal zit er alweer op. De Portugese topclub heeft het ontslag van de oud-oefenmeester van onder meer SC Cambuur nog niet officieel bekend gemaakt, maar voor de camera van Sporting TV nam Keizer al wel afscheid. 

"Ik wens de club veel succes en ik wil iedereen bedanken met wie ik heb samengewerkt", liet Keizer weten. "Het was een mooie tijd. Nu is het tijd voor iemand anders. Ik hoop dat Sporting nog meer prijzen wint in de toekomst."

Keizer tekende vorig jaar november een contract in Portugal en afgelopen seizoen met Sporting beide bekertoernooien. In de competitie eindigde Sporting Portugal als derde, op grote achterstand van Benfica en FC Porto. De verloren wedstrijd tegen Rio Ave (2-3) van afgelopen weekend was voor het bestuur van Sporting de druppel. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 februari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›