''Bij Cambuur was mijn laatste seizoen echt een pechjaar''

0
''Bij Cambuur was mijn laatste seizoen echt een pechjaar''

Daan Boerlage heeft na een kwakkelende competitiestart een goede beurt gemaakt bij OFC. De voormalig speler van Cambuur was belangrijk in de 1-2 gewonnen wedstrijden tegen Jong ADO Den Haag.

De middenvelder speelt dit seizoen bij OFC omdat zijn contract door een aantal blessures niet verlengd werd bij Cambuur. "Ik zie het bij OFC één jaartje aan en hoef zeker niet ten koste van alles weer terug te keren naar een hoger niveau. Bij Cambuur was mijn laatste seizoen echt een pechjaar", blikt Boerlage terug. "In de voorbereiding liep ik een enkelblessure op en uit tegen Go Ahead Eagles klapte ik door mijn andere enkel. Ik heb niet veel kunnen spelen en daarna kreeg ik ook nog last van mijn knie."

"Mijn zaakwaarnemer nam vervolgens contact op met Barry Tjeertes, die net was aangesteld als assistent van OFC-trainer Eric Heerings. En het klikte", vertelt de defensieve middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "We moeten nog even aan elkaar wennen en de wedstrijd tegen Jong ADO was niet makkelijk voor ons. We konden pas een kwartier voor tijd het verschil maken, maar gelukkig hebben we wel gewonnen. Zelf ben ik fit, maar mij spel kan beter."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›