De Jong eerlijk: ''Dat maak je niet vaak mee en is pijnlijk'' De Jong geheimzinnig over opstelling: ''Eerst praten met paar jongens'' Anderson blikt terug: ''Op de club maakten ze er grapjes over'' 'Vandaag topoverleg over BeNeLiga; mogelijk grote gevolgen voor Cambuur' Jong SC Cambuur gaat flink onderuit bij beloften Almere City

Ghoochannejhad schrijft historie bij debuut bij PEC Zwolle

( 1 reacties)
Ghoochannejhad schrijft historie bij debuut bij PEC Zwolle

Van 2010-2011 stond Reza Ghoochannejhad onder contract bij sc Cambuur. De Iraniër is nu terug in de Nederland bij PEC Zwolle en speelde vandaag zijn eerste wedstrijd, waar hij meteen een grote rol vervulde.

PEC Zwolle speelde vanmiddag thuis tegen RKC Waalwijk waar Ghoochannejhad bij een 1-2 stand in de 60e minuut het veld in kwam Dennis Johnsen. De aanvaller staat bekend als iemand die makkelijk doelpunten maakt, dat bewees hij in Zwolle ook.

In iets minder dan een half uur tijd wist Ghoochannejhad vier keer te scoren. In de 60e minuut maakte hij de gelijkmaker, waarna hij in de 81, 83e en 88e de stand uitbreidde naar 5-2. PEC Zwolle wist de wedstrijd uiteindelijk met 6-2 te winnen. 

De Iraniër de eerste speler in de Eredivisie die als invaller vier keer weet te scoren. Daarnaast weet hij zich meteen bovenaan te melden in het top scorers klassement.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Sep 2019 om 20:17
    Van alle foto's die er zijn van die gast....waarom nu precies 1 kiezen met dat walgelijke shirt
vrijdag 24 januari 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›