Mühren: ''Dat zorgt ervoor dat we zoveel plezier hebben'' 'Cambuur kan tegen FC Dordrecht weer beschikken over sterkhouder' De Jong geniet: ''Dat zie je bij de Kohlenpott-derby niet eens'' De Jong overwoog overstap naar Heerenveen niet: ''Nee, totaal niet'' Meerdere Cambuur-spelers terug te vinden in Elftal van de Week

Ghoochannejhad schrijft historie bij debuut bij PEC Zwolle

( 1 reacties)
Ghoochannejhad schrijft historie bij debuut bij PEC Zwolle

Van 2010-2011 stond Reza Ghoochannejhad onder contract bij sc Cambuur. De Iraniër is nu terug in de Nederland bij PEC Zwolle en speelde vandaag zijn eerste wedstrijd, waar hij meteen een grote rol vervulde.

PEC Zwolle speelde vanmiddag thuis tegen RKC Waalwijk waar Ghoochannejhad bij een 1-2 stand in de 60e minuut het veld in kwam Dennis Johnsen. De aanvaller staat bekend als iemand die makkelijk doelpunten maakt, dat bewees hij in Zwolle ook.

In iets minder dan een half uur tijd wist Ghoochannejhad vier keer te scoren. In de 60e minuut maakte hij de gelijkmaker, waarna hij in de 81, 83e en 88e de stand uitbreidde naar 5-2. PEC Zwolle wist de wedstrijd uiteindelijk met 6-2 te winnen. 

De Iraniër de eerste speler in de Eredivisie die als invaller vier keer weet te scoren. Daarnaast weet hij zich meteen bovenaan te melden in het top scorers klassement.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Sep 2019 om 20:17
    Van alle foto's die er zijn van die gast....waarom nu precies 1 kiezen met dat walgelijke shirt
vrijdag 6 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›