''Bij Cambuur scoorde ik ooit in mijn eerste tien seconden''

0
''Bij Cambuur scoorde ik ooit in mijn eerste tien seconden''

Reza Ghoochannejhad is terug op de Nederlandse velden en sinds afgelopen weekend staat de oud-speler van SC Cambuur weer volop in de schijnwerpers. De Iraanse spits scoorde als invaller vier keer voor PEC Zwolle tegen RKC Waalwijk (6-2).

"Bij Cambuur scoorde ik ooit in mijn eerste tien seconden. Maar invallen en vier keer scoren is ook onbeschrijflijk", zegt Reza in gesprek met De Stentor. "Nu wilde ik alleen laten zien: 'hey, ik ben er nog. Ik ben supergemotiveerd.' Ik ben hier opgeleid en miste het Nederlandse voetbal."

"Niet rennen zonder nadenken, maar voetballen met een aanvallende gedachte, zodat ik kan loeren op voorzetten", vervolgt Reza. "Bij PEC had ik meteen een goed gevoel. De filosofie van de trainer sprak mij aan."

De Iraniër kwam over van APOEL Nicosia en speelde ook in Australië. "Aan de andere kant van de wereld werd ik kampioen. Hartstikke mooi avontuur, maar niet het voetbal wat je wil spelen", geeft hij aan. "Ik moet gewoon niet 70 meter van het doel spelen, veel trainen zonder bal en op het meeverdedigen. Daar ligt mijn kracht niet. Ik koos voor het avontuur en het financiële omdat ik vond dat ik dat moest doen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›