Cambuur Stadion sinds 2016 weer eens volledig uitverkocht KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Jong Ajax Winnend Feyenoord geeft voorsprong tegen Jong Cambuur bijna uit handen MATCHDAY| Beloften Cambuur met Oratmangoen en Akoy tegen Jong Feyenoord De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze''

Reza maakte indruk: ''Toen wist ik dat Cambuur niet zijn eindstation was''

( 0 reacties)
Reza maakte indruk: ''Toen wist ik dat Cambuur niet zijn eindstation was''

Reza Ghoochannejhad scoorde vorige week vier doelpunten in 35 minuten tijd in het shirt van PEC Zwolle. Dennis van der Wal, oud-teamgenoot bij SC Cambuur, is niet verbaasd met diens ontwikkeling.

"Reza speelde bijna alles bij ons. Hij was technisch vaardig en had een neusje voor de goal. Toen zag ik de potentie al en wist ik dat Cambuur niet zijn eindstation was", begint Van der Wal in De Stentor.

Van der Wal blikt sterk terug op de gezamenlijke tijd bij SC Cambuur. "Hij speelde hangend op rechts, ook omdat we in Mark de Vries een heel goede spits hadden. Ik stand achter Reza en kon het heel goed met hem vinden, omdat het ook gewoon een heel sociale jongen is. In dat half jaar dat ik daar speelde heb ik veel lol gehad. Ook met hem."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!