Cambuur Stadion sinds 2016 weer eens volledig uitverkocht KNVB maakt arbiter bekend voor duel tussen Cambuur en Jong Ajax Winnend Feyenoord geeft voorsprong tegen Jong Cambuur bijna uit handen MATCHDAY| Beloften Cambuur met Oratmangoen en Akoy tegen Jong Feyenoord De Jong: ''Dat vond ik echt prachtig; een bewuste keuze''

Van Wermeskerken droomt: ''Ik hoop dat ze in mij een optie zien''

( 0 reacties)
Van Wermeskerken droomt: ''Ik hoop dat ze in mij een optie zien''

Sai van Wermeskerken verkaste afgelopen zomer van SC Cambuur naar PEC Zwolle. De vleugelverdediger hoopt zich in zijn eerste seizoen bij de Blauwvingers in de kijker te spelen bij het Olympische elftal van Japan.

"Het is voor veel voetballers een droom om daar te mogen spelen, ook voor mij. Er zijn niet veel spelers die de mogelijkheid krijgen om op de Olympische Spelen in eigen land uit te komen. Ik hoop dat ze nog een goede vleugelverdediger nodig hebben voor op de Olympische Spelen en dat ze in mij een  optie zien", aldus Van Wermeskerken op de website van PEC Zwolle.

Van Wermeskerken hoopt op een oproep. "De Japanse voetbalbond ziet mijn wedstrijden, want ze komen vaak in Zwolle kijken voor Yuta. Dat zie ik als een voordeel. Ik hoop dat ze mij dan ook in de gaten houden en ik mezelf in de kijker kan spelen, daarvoor moet ik mijzelf nu eerst bewijzen bij PEC Zwolle."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!