Van Lingen legt Cambuur-vertrek uit: ''Dat is een vreemd verhaal''

0
Van Lingen legt Cambuur-vertrek uit: ''Dat is een vreemd verhaal''

Voormalig SC Cambuur-speler Oege-Sietse van Lingen speelt het restant van het seizoen bij Katwijk. De verdediger moest volgens hemzelf uit het niets vertrekken bij de club uit Leeuwarden.

"Dat is een vreemd verhaal", zegt Van Lingen in het Leidsch Dagblad. "Ik ging naar het stadion om te bespreken hoe het verder zou gaan. Ik was basisspeler bij de beloften en had gehoopt dat ik te horen zou krijgen dat ik werd doorgeschoven naar het eerste. Maar ik bleek tot de afvallers te behoren. Ze vonden mij te klein voor een centrale verdediger. Dat was raar want ik heb al die tijd zelf ook gezegd dat ik een linksback was."

Nog altijd kijkt hij met gemengde gevoelens terug op zijn Cambuur-afscheid. "De nieuwe trainer zou gezegd hebben dat hij geen rechtspoot op links wilde, dat terwijl ik vanaf de D’tjes al aan de linkerkant sta en er nauwelijks verschil in links of rechts bij mij is. Clubs kregen ongeveer een week voor de eindgesprekken een lijstje van de afvallers bij Cambuur en daar stond ik niet tussen. Dit is dus in de laatste dagen nog besloten, heel vreemd allemaal."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›