VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur boekt belangrijke zege in Almere Matchwinner Korte: ''Dit geeft alleen maar meer motivatie'' VIDEO | Zo werd Cambuur onthaald na overwinning op Almere City De Jong hekelt grasmat Almere City: ''Je kan hier niet voetballen'' Matchday: SC Cambuur met twee wijzigingen tegen Almere City

Slot acht zich geschikt voor NAC: ''Als je ziet hoe ik Cambuur liet spelen''

( 0 reacties)
Slot acht zich geschikt voor NAC: ''Als je ziet hoe ik Cambuur liet spelen''

AZ behaalde afgelopen week na een overwinning op Top Oss de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Daarin treft het NAC Breda, die PSV wist te verslaan. Als speler kwam Arne Slot voor beide clubs.

De volgende tegenstander is een club waar het hart van de AZ-trainer harder van gaat kloppen. "Ik vind NAC een fenomenaal mooie club. Als er één club is waar ik graag nog eens trainer zou worden, dan is dat wel bij NAC", zegt Slot tegenover het Noordhollands Dagblad.

"Ik heb vijf jaar in de eredivisie gespeeld met NAC. Dat was in de periode dat het ook heel goed ging met NAC", zegt hij. De AZ-trainer verwacht ook dat trainer zijn van de Brabantse club goed zou verlopen. "De manier waarop wij met AZ spelen, en hoe ik Cambuur liet spelen, dat is écht geschikt voor een stadion dat uit z’n voegen barst van het fanatisme. Als je dat publiek ook tegen PSV weer hoorde. Schitterend!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!