Tighadouini baalt: ''Ik loop steeds achter de feiten aan''

0
Tighadouini baalt: ''Ik loop steeds achter de feiten aan''

Adnane Tighadouini is afgelopen week neergestreken bij De Graafschap. De oud-speler van SC Cambuur mag de komende tijd in Doetinchem meetrainen om fit te worden en wellicht een contract te verdienen.

Tighadouini ging in 2015 met hoge verwachtingen naar Málaga, maar na een goed eerste jaar in Spanje ging het mis. "Veranderingen in de directie zorgden voor chaos en die bleef. Ik heb nooit meer een normale voorbereiding gehad", zegt de aanvaller tegenover Omroep Gelderland. "Dan loop je gewoon steeds achter de feiten aan. In die periode leg je altijd de basis."

De Marokkaan, die door Málaga verhuurd werd aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg, is sinds de zomer transfervrij. "Ik wil voetballen. Mijn doel is hier veel met de groep te trainen, waardoor ik de kans krijg mijn conditie weer op te bouwen. Die is op dit moment niet top", aldus Tighadouini, die dit seizoen al regelmatig meetrainde bij Vitesse.

Een contract in Arnhem zat er niet in. "Toen Mo Allach daar als technisch directeur vertrok, was het ook voor Adnane voorbij", weet De Graafschap-trainer Mike Snoei. "Zijn vader sprak ik een aantal weken geleden inderdaad tijdens een oefenwedstrijd van Vitesse. Die wilde hem graag bij De Graafschap hebben. Onder Slutskiy kon hij misschien een contract krijgen. Daar ging hij natuurlijk ook voor, maar het is niet gelukt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›