'Je ziet aan alles dat hij het niveau heeft van een eredivisie-trainer''

Sinds afgelopen zomer is René Hake werkzaam bij Jong FC Utrecht, waar hij de stap naartoe maakte van SC Cambuur. Bij de club uit de Domstad presteert hij boven verwachten en zijn er verschillende onder de indruk van hem, zoals zijn pupil Mitchell van Rooijen.

"Ik denk zeker dat hij binnen de club nog stappen kan maken. Als het zou moeten, zou hij er staan. Voor ons, jonge jongens, is het door zijn vracht aan ervaring een goede trainer", zegt Van Rooijen in het Forza Magazine.

De aanvaller mag dit seizoen zelfs de aanvoerdersband dragen. "Ja, mijn band met de trainer is heel goed, hij heeft mij vanaf het begin van het seizoen het vertrouwen gegeven. We hebben bij de start samen gezeten en bepaalde doelen gesteld voor dit seizoen. Daarnaast heeft hij mij inderdaad aanvoerder gemaakt, dat is speciaal", geeft hij aan.

"Je ziet aan alles dat hij het niveau heeft van een eredivisie-trainer", aldus Van Rooijen. "Het is een rustige man, maar op momenten dat het moet, kan hij hard ingrijpen. Dan heb je dat op dat moment gewoon verdiend. Hij is tactisch sterk, zijn analyses zijn goed en hij zegt waar het op staat."

Lees meer:
0 reacties