Heerings: ''Je zou zeggen dat ik nog wel een paar jaar mee kan''

Kaj Heerings is op proef bij Almere City, maar de verdediger hoopt niet dat het daarbij blijft. De voormalig speler van SC Cambuur hoopt een contract te kunnen afdwingen bij de eerste divisionist.

"Ik hoop gewoon nog op het hoogste niveau te kunnen spelen, natuurlijk", zegt Heerings tegen FC Utrecht TV. "Als dat er niet in zit, maar een stapje terug doen. Maar nog niet te stoppen. Je zou zeggen dat ik nog wel een paar jaar mee kan, maar het is wel een moeilijke tijd. Dat snap ik ook."

De 30-jarige verdediger doet er echter alles aan om zo fit mogelijk te blijven. "Ik doe er alles aan om fit te blijven. En dan probeer ik gewoon een mooie club te zoeken", vervolgt Heerings, die geniet van de beloften bij Jong FC Utrecht. "De complimenten aan Jong FC Utrecht en de trainer ook. Het is mooi om te zien dat ze op jonge leeftijd op dit niveau meekunnen."

"Ik zou het heel mooi vinden om hier bij Almere te gaan spelen. Ik woon hierachter in Almere-Poort, dus dat zou wel heel goed uitkomen, ja", besluit Heerings.

Lees meer:
0 reacties