De Jong presenteert boek 'HENK - één met de Twaalfde Man' in Leeuwarden

( 0 reacties)
De Jong presenteert boek 'HENK - één met de Twaalfde Man' in Leeuwarden

Henk de Jong zal op woensdag 15 november het boek 'Henk - één met de Twaalfde man' presenteren in Leeuwarden. De oud-trainer van SC Cambuur houdt de boekpresentatie in het Hertje, dat meldt Kern van Cambuur.

Het boek van De Jong is bijzonder, want het is niet eerder voorgekomen dat een voettrainer met een boek het supporterslegioen, De Twaalfde Man, bedankt. De Jong werd in 2010 assistent-trainer in Leeuwarden en maakte daarna de overstap naar de functie van hoofdtrainer. Na een aantal goede jaren kwam de klad erin, maar in plaats van dat de supporters schreeuwden om het vertrek van de oefenmeester gingen de fans juist achter hem staan.

Met een persoonlijk en openhartig boek bedankt hij spandoekenmakers en stewards, mensen in de kassa's en de vrouwen van de koffie, de harde kern, de kinderen in de line-up en hun opa’s en oma’s die vaak al jaren op de tribune zitten. "Het is een boek voor iedereen die weet wat het is om je met hart en ziel verbonden te voelen met een club", zeggen de schrijvers Ate de Jong en Radboud Droog. "En voor trainers die graag met een man extra spelen."

De bijeenkomst in het Hertje begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Fred van Dijk. Supporters kunnen dan het boek laten signeren. Het boek kost € 17,50, ligt 13 november in de boekwinkels en de Cambuurshop en is ook te bestellen bij www.uitgeverijlouise.nl.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›