Kruys aan de slag voor FC Utrecht: ''Het is en blijft mijn cluppie''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Kruys aan de slag voor FC Utrecht: ''Het is en blijft mijn cluppie''

Gert Kruys heeft zich als ambassadeur verbonden aan FC Utrecht Business, dat meldt FC Utrecht op de officiële website. De oud-trainer van SC Cambuur zal zich gaan inzetten voor de commerciële afdeling tijdens wedstrijden en business-evenementen.

FC Utrecht hoopt het aantal businessrelaties te vergroten en verwacht met Kruys stappen te kunnen zetten. Kruys zal het huidige commerciële team ondersteunen bij het bezoeken van huidige relaties en het aantrekken van potentiële nieuwe klanten. "FC Utrecht is en blijft mijn cluppie, ik sta te trappelen en ben vol energie om aan te slag te gaan en de salesafdeling te ondersteunen", laat Kruys weten.

Ook commercieel directeur Martijn Standaart van FC Utrecht is blij met het aantrekken van Kruys. "FC Utrecht wil ook aansprekende namen uit het roemruchte Utrecht verleden meer zichtbaar maken tijdens wedstrijden en evenementen, dat spreekt mensen enorm aan. Het is natuurlijk fantastisch nieuws dat een icoon als Gert zich wil inzetten voor de FC. Ik ben ervan overtuigd dat we met zijn passie, ambitie en drive een mooie impuls kunnen geven aan de wedstrijddag en daarnaast vele nieuwe relaties mogen verwelkomen", aldus Standaart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!