Samenvatting SC Cambuur - Harkemase Boys

Het reserveteam van SC Cambuur is er dinsdagavond niet in geslaagd om topklasser Harkemase Boys te verslaan. In het Cambuurstadion eindigde het oefenduel in 3-3.

SC Cambuur kende een goede start en stond al binnen tien minuten op een 2-0 voorsprong. Dejan Meleg tekende na vier minuten spelen voor de openingstreffer. Michiel Hemmen nam de 2-0 voor zijn rekening.

Cambuur leek af te stevenen op een eenvoudige zege, maar tien minuten voor tijd zorgde Jasper Valentijn voor de aansluitingstreffer. Cambuur was wakker geschud en maakte er al snel weer 3-1 van via Meleg. In de slotfase gaf de thuisploeg alsnog de overwinning uit handen. Dankzij Bryan Inge en Johnsen Bacuna sleepte Harkemase Boys een gelijkspel uit het vuur.

SC Cambuur: Zeinstra; Schootstra, Dijkstra (69' Bijker), Mac Intosch, Janzen; Meleg, Steblecki (69' Bakker), Schokker; Schet, Hemmen (46' Van der Streek), Schepers.