'Of ik weleens terugdenk aan dat jaartje in Friesland? Zeker, heel vaak''

Elvis Manu is in de afgelopen weken uitgegroeid tot de held van Feyenoord. De aanvaller die vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Cambuur gelooft het zelf ook nauwelijks. Tijdens een interview na de laatste training van Feyenoord in Kroatië wordt zijn naam continu gezongen door de supporters. "Ja, sinds het begin van het seizoen is er veel veranderd met mijzelf", bekent hij in gesprek met RTV Rijnmond.

"Dat is alleen maar positief, dus daar ben ik blij om", vervolgt de snelle buitenspeler van Feyenoord. "Het is natuurlijk leuk als het publiek je naam zingt als het zo goed gaat. Alleen moet je de lijn wel doortrekken en niet blijven hangen in het succes dat er is geweest." Donderdagavond neemt Manu het om 19.00 met Feyenoord op tegen HNK Rijeka voor de Europa League.

"Of ik nog weleens terugdenk aan dat jaartje in Friesland? Zeker zeker, heel vaak", kijkt Manu terug op zijn verhuurperiode. "Achteraf is dat heel belangrijk voor me geweest. Daar heb ik eigenlijk de eerste stappen gezet in de Eredivisie, om me daar elke week te ontwikkelen en wedstrijden te spelen. Dat is heel belangrijk geweest. Je ziet ook terug dat ik daar een stuk volwassener en taakbewuster ben geworden. Daar pluk ik de vruchten nu ook van af."

Zondag komt Manu uitgerekend met Feyenoord op bezoek bij Cambuur, als er op 12.30 zal worden afgetrapt tegen de Rotterdammers in het Cambuurstadion.

Lees meer:
0 reacties