Matchday: SC Cambuur - Ajax: 2-4

SC Cambuur neemt het zondagmiddag om 12:30 uur in Leeuwarden op tegen regerend landskampioen Ajax. Het vroege aanvangstijdstip lijkt met name voor de bezoekers een positief gegeven, aangezien slechts één van de laatste zeventien half 1-wedstrijden voor de ploeg uit Amsterdam verloren ging.

De ploeg van Henk de Jong staat momenteel met zeventien punten op de zevende plek, terwijl de Amsterdammers met zes punten meer op de tweede plaats staan. Ondanks de uitstekende start loopt het de laatste weken wat minder soepel bij Cambuur. De laatste drie wedstrijden werden niet winnend afgesloten, waardoor de Leeuwardense formatie een aantal plaatsen zakte op de ranglijst.

Voor Dejan Meleg is het duel van vanmiddag extra bijzonder. De aanvaller speelt dit seizoen in het shirt van Cambuur, maar is door Ajax verhuurd aan de opponent uit Leeuwarden.

SC Cambuur - Ajax: 2-4
02' 1-0 Steblecki
19' 1-1 Milik
23' 1-2 Klaassen
60' 1-3 Milik
78' 1-4 El Ghazi
90' 2-4 Ogbeche (strafschop)

Arbiter: Makkelie (87' Boot)
Geel: Ogbeche (SC Cambuur)
Rood: -

Opstelling SC Cambuur: Nienhuis; Droste (71' Mac Intosh), Reijnen, Bijker, Vytas; El Makrini (46' Barto), Rusnak, Van der Streek; Narsingh, Ogbeche en Steblecki (59' Hemmen).

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen (87' Zimling), Serero, Andersen; El Ghazi (45' Barto), Milik (75' Sigthorsson) en Schöne.

Lees meer:
0 reacties