'Het is een dag even vervelend, maar verder is het geen probleem''

Komende zaterdag speelt SC Cambuur thuis tegen het uiterst teleurstellend presterende NAC Breda. Waar SC Cambuur na een sterke seizoensstart, iets is weggezakt naar de negende plaats, vertoeft NAC momenteel op een zeer teleurstellende zeventiende plek. Wil NAC Breda nog wat van het seizoen maken dan zal het punten moeten gaan pakken in de zware uitwedstrijd bij Cambuur, nota bene op kunstgras.

Verdediger Sepp de Roover wil zich hier niet achter verschuilen, volgens de Roover is het erg belangrijk dat je voeten in orde zijn en men hier geen pijntjes aan heeft. "Het is voor een voetballer natuurlijk erg belangrijk dat je voeten in orde zijn. Dat je geen blaren hebt, want dat kan heel veel pijn doen. Bij veel jongens is dat wel het geval. En dat kan invloed hebben op je prestaties. Maar heel je lichaam reageert anders als je het niet gewend bent om op kunstgras te spelen", weet de Roover.

Ondanks dat de spelers van NAC het niet gewend zijn om op kunstgras te spelen, benadrukt de Roover dat men zich bij een eventuele nederlaag hier niet achter mag verschuilen. "Het is een dag even vervelend, maar verder is het geen probleem. Het mag geen excuus zijn", besluit de Roover.

Lees meer:
0 reacties