Cambuur ontvangt gehavend NAC Breda

Nac Breda zal vanavond gehavend aantreden tegen Cambuur. De club uit Breda mist maarliefst vier spelers als gevolg van blessures. Henrico Drost, Jesse van Bezooijen, Aleksandar Damcevski en Stipe Perica zullen ontbreken bij het duel dat om 19:45 uur zal beginnen.

Drost herstelt nog van een schouderblessure, terwijl zijn vervanger Van Bezooijen vorige week tegen FC Utrecht (1-5 nederlaag) uitviel met een hamstringblessure. Damcevski was ziek deze week en ook Perica is niet inzetbaar vanwege pijn aan zijn hamstring, zo weet De Telegraaf.

Volgens de krant zal Gill Swerts optreden in het hart van de verdediging en wordt middenvelder Erik Falkenburg ingezet als spits. Joey Suk vervang op zijn beurt de plek op het middenveld van Falkenburg.

Cambuur daarentegen kan weer beschikken over spits Bartholomew Ogbeche. Hij was vorige week geschorst als gevolg van zijn vijfde gele kaart. Michiel Hemmen, die hem vorige week nog verving, is niet inzetbaar wegens rugklachten. Dejan Meleg moet op de rechtsbuiten positie het onderspit delven ten opzichte van Damiano Schet: laatsgenoemde krijgt de voorkeur op de rechtsbuitenpositie.

Ook Cambuur is redelijk gehavend te noemen: Daniël de Ridder, Furdjel Narsingh, Erik Bakker en Mart Dijkstra ontbreken allemaal wegens blessures.


Lees meer:
0 reacties