Voorbijganger' Meleg verrast Cambuur-supporter met gratis kaarten

De zevenjarige Michel uit Leeuwarden kon zijn geluk zaterdag niet op. Het jochie was een paar dagen eerder met moeder gaan winkelen en met haar in de auto naar het centrum gereden. Toen ze na het shoppen sneller dan verwacht bij de auto terugkeerden, en het parkeerkaartje nog zo'n uur geldig was, gaf de moeder van Michel haar kaartje aan een voorbijganger.

Die hoefde zo geen geld in de parkeerautomaat te stoppen. De man, blij verrast over de vriendelijke geste, bedankte de vrouw uitvoerig en vroeg - in het Engels - of haar zoon soms van voetbal hield. Wat bleek: de man in het kwestie was Dejan Meleg, profvoetballer bij Cambuur. De vrouw gaf Meleg haar telefoonnummer en adres en 's avonds stond de huurling van Ajax op de stoep bij Michel en zijn ouders: met twee kaartjes voor de wedstrijd Cambuur-NAC.

"Geweldig dat hij dat voor Michel en mijn vrouw heeft geregeld", vertelt de vader van de jongen in gesprek met De Huis aan Huis. Michel en zijn moeder zagen zaterdagavond vanaf de westtribune dat Cambuur verloor én dat Meleg geen minuut in actie kwam. "We hadden hem graag speeltijd gegund. We vonden dit zo'n leuk gebaar."

Lees meer:
0 reacties