FC Groningen bereikt akkoord met Rusnák en onderhandelt met Man City'

Albert Rusnák lijkt Cambuur in de winterstop al definitief te gaan verlaten. Volgens het Engelse ESPN is de huurling van Manchester City namelijk al akkoord met FC Groningen over een contract voor drieënhalf jaar, terwijl de club uit het noorden in verregaande onderhandeling is met zijn Engelse werkgever.

In de zomer wist Cambuur zich voor een half jaar op huurbasis te versterken met de 20-jarige Slowaak en al snel werd duidelijk dat de club uit Leeuwarden Rusnák langer aan zich wilde binden. De aanvallende middenvelder leek daar zelf ook positief tegenover te staan, maar door de flinke concurrentie had hij de clubs voor het uitkiezen.

Eerder werden namelijk ook FC Twente, AZ Alkmaar en FC Utrecht al genoemd als geïnteresseerde clubs in de jonge spelmaker. Zijn contract bij Manchester City loopt na dit seizoen af en de Engelse topclub is niet van plan om die verbintenis te verlengen. Volgens bronnen van het eerdergenoemde ESPN zouden gesprekken tussen Groningen en Manchester City al in een vergevorderd stadium zijn en is Rusnák zelf al akkoord met een contract voor 3,5 jaar.

Lees meer:
0 reacties