Schokker bedankt supporters: ''Ik zal die mensen nooit vergeten''

De carrière in het betaald voetbal zit er voor Oebele Schokker op. De spits vertrekt deze maand bij SC Cambuur en zal na de winterstop bij de amateurs van Harkemase Boys spelen. Afgelopen zaterdag nam Schokker afscheid van de Cambuur-fans.

"Ik heb een hele mooie tijd gehad", blikt hij terug tegenover Cambuur TV. "Ik heb alleen maar positieve dingen overgehouden aan deze periode, natuurlijk het kampioenschap en het debuut in de Eredivisie. Als voetballer vergeet je een kampioenschap nooit meer, dus dat is wel een topmoment. De groei die nu een beetje binnen Cambuur leeft, heb ik vanaf het begin meegemaakt. Dus een hele mooie tijd."

Schokker durft niet te zeggen of hij nog terugkeert bij Cambuur. "Dat weet je nooit natuurlijk. Het is de voetballerij en dat is toch wel een beetje ons kent ons. Ik ben wel van plan om volgend jaar met een trainerscursus te beginnen, dus je weet maar nooit. Maar ik ga me nu eerst richten op het voetballen en de maatschappij. Daarna zien we wel verder wat er gebeurt."

De aanvaller wil in ieder geval de fans nogmaals bedanken. "De supporters is wel iets unieks bij deze club. Ik had altijd wel de verhalen gehoord dat het hier ontzettend kan leven. Maar dat je na een kampioenschap voor zoveel mensen in de stad gehuldigd wordt, dat is wel iets unieks. Dat vergeet je nooit weer. Je hebt nu elke week steun van zoveel mensen. Die kunnen hier wel iets neerzetten. Dat gaat de club nog heel veel opleveren. Ik zal die mensen nooit vergeten", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties