Spelers tevreden: ''Maar ik kan niet zeggen dat het heel verrassend is''

SC Cambuur heeft een sterke eerste seizoenhelft achter de rug en leeft dus met vertrouwen toe naar het tweede deel van de competitie. Voor de spelers kwam de hoge notering niet als een grote verrassing.

"We hebben het prima gedaan de eerste seizoenshelft, maar ik kan niet zeggen dat het heel verrassend is", bevestigt Etiënne Reijnen tegenover Cambuur TV. "Dat het zo goed zou gaan, hadden we misschien niet verwacht. Maar ik vind het niet verrassend dat we goed en verzorgd voetbal spelen."

Wout Droste sluit zich daarbij aan. "We hebben wel vertrouwen geput uit de voorbereiding, dat ging wel aardig. Dat we er een bepaalde structuur in hadden, dat gaf in ieder geval vertrouwen. Dat het dan ook in de competitie goed gaat, weet je nooit. Maar met het vertrouwen start je", aldus de verdediger.

Ook Sander van de Streek had Cambuur niet in de onderste regionen verwacht. "In de voorbereiding zagen we al dat het positiespel er fantastisch in zat. We hadden natuurlijk vrij veel nieuwe jongens, onder wie ikzelf. Maar ik vond wel dat we gelijk op elkaar ingespeeld waren", besluit de middenvelder.

Lees meer:
0 reacties