Keizer: ''We hebben nog niet definitief wat, maar we zijn onderweg''

SC Cambuur is momenteel op trainingskamp in Portugal, maar SC Cambuur TV is gewoon mee. In het zonnige Albufeira werd Marcel Keizer, technisch manager van de Leeuwarders geïnterviewd.

"Allereerst hebben we gewoon een goede groep, waar we nu Albert (Rusnak, red.) en Oebele (Schokker, red.) kwijt zijn, dus er vallen wel wat openingen in de selectie", vertelt Keizer. "Maar het belangrijkste is dat we nog 25 heel belangrijke spelers hebben. En we zijn zoekende, maar dat zijn we eigenlijk altijd, dus wat dat betreft hebben we onze lijstjes wel klaar, maar het moet passen bij ons en bij de spelers passen, dus we zijn nog steeds niet zo ver dat we definitief wat hebben, maar we zijn wel onderweg."

Het gaat hierbij om een voorhoedespeler en een aanvallende middenvelder, na het vertrek van Rusnak en Schokker. "We zitten te kijken of we daar nog versterking kunnen krijgen", vervolgt de preses, die aangeeft dat het niet alleen aan SC Cambuur ligt. "Als het aan ons ligt gebeurt het zo snel mogelijk, maar we moeten ook afwachten of de clubs waar die spelers nu onder contract staan meewerken. Maar voor 1 februari moet het in ieder geval geregeld zijn. We zijn al met een aantal spelers in gesprek geweest, maar zolang er geen handtekening staat weet je niet of het doorgaat."

Lees meer:
0 reacties