Cambuur weet in oefenwedstrijd niet te winnen van De Graafschap

SC Cambuur heeft zondag niet weten te winnen van De Graafschap. In een aardig gevuld Cambuurstadion kwam de ploeg van Henk de Jong niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de Superboeren. Het schot van Santy Hulst spatte uiteen op de lat. Na 24 minuten spelen komt Cambuur op voorsprong. Thuisblijver Erik Bakker werd onderuit gelopen in het strafschopgebied en kreeg een strafschop. Diezelfde Bakker schoot de Leeuwarders op voorsprong. Vlak voor rust kwam De Graafschap op gelijke hoogte. Vincent Vermeij passeerde Leonard Nienhuis.

Vrijwel meteen in het tweede deel van de wedstrijd scoort Michiel Hemmen. De spits, die in de belangstelling staat van NAC Breda kan binnenschieten na een voorzet van Marlon Pereira. Met nog een klein halfuur te spelen brengt De Graafschap de stand weer gelijk. Opnieuw is het Vermeij die kan scoren uit een counter. Vijf minuten voor tijd krijgt De Graafschap een grote kans op de overwinning maar de bal verdween naast de paal.