Pereira weken uitgeschakeld, blessure Van de Streek valt mee

SC Cambuur kan voorlopig geen beroep doen op Marlon Pereira. De verdediger van de Leeuwarders heeft een scheurtje in zijn bovenbeenspier en is daardoor een aantal weken uitgeschakeld, meldt het Friesch Dagblad.

Pereira mist sowieso de uitwedstrijd tegen AZ en moet in totaal vier tot zes weken toekijken. De afwezigheid van Pereira vergroot de problemen voor trainer Henk de Jong in aanloop naar de wedstrijd tegen AZ.

Vandaag werd al bekend dat Sander van de Streek zich verstapt heeft. De blessure van de middenvelder valt echter mee. Van de Streek heeft een verrekking in zijn boveenbeen. Naast Van de Streek en Pereira kunnen ook Martijn Barto (voet), Michiel Hemmen (rug) en Calvin Mac Intosch (enkel) door blessures niet aantreden tegen AZ. De al langer geblesseerden Damiano Schet en Sinan Bytyqi kunnen ook niet spelen.

Cambuur mist Pereira, Barto, Hemmen, Mac-Intosch en Van de Streek. Die laats te heeft verrekking in bovenbeen, maar is niet ernstig.

— Gerard Bos (@GerardBos) March 20, 2015

Bovenbeenblessure Pereira is, zoals vorige week al opgemerkt, wel ernstig: vier tot zes weken eruit door scheurtje. #Cambuur #azcam

— Gerard Bos (@GerardBos) March 20, 2015
Lees meer:
0 reacties