Hulshoff eerlijk: ''Voor mij beter om niet in deze club te stappen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Hulshoff eerlijk: ''Voor mij beter om niet in deze club te stappen''

Sipke Hulshoff is nog altijd de hoofdtrainer van SC Cambuur. Dat wil hij niet blijven en dus is Foeke Booy nog altijd opzoek naar een nieuwe coach.

"Toen het verhaal met Fred Grim speelde, had ik niet verwacht nu nog hoofdtrainer te zijn. Toen dat niet doorging hebben we daar in Benidorm over gesproken. Ze hebben toen aangegeven dat ze de tijd gaan nemen", vertelt Hulshoff in gesprek met FOX Sports

"Ik verwacht dat er wel op korte termijn een vervanger aangesteld wordt. Ik heb zelf de keuze gemaakt en wil het seizoen niet afmaken. Ik heb daar mijn redenen voor. Op dit moment is het voor mij beter om niet in deze club te stappen", vervolgt hij eerlijk.

"Dit is mijn club. Ik zit hier nu dertien jaar en ken deze club door en door. Ik heb altijd gezegd dat ik hier door de voordeur afscheid wil nemen, als je hoofdtrainer wordt is dat afbraakrisico is groter. Maar ik vind wel dat ik klaar ben voor het hoofdtrainerschap."

Toch zal dat niet bij Cambuur zijn. "Ik vind het een eer om voor deze club te werken en zeker als hoofdtrainer. Voor een jongen uit Leeuwarden kun je geen grotere eer krijgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!