Hulshoff liever geen hoofdtrainer meer: ''Natuurlijk niet een ideale situatie''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Hulshoff liever geen hoofdtrainer meer: ''Natuurlijk niet een ideale situatie''

Robbert Schilder is verbaasd over het feit dat Sipke Hulshoff nog altijd de hoofdtrainer van SC Cambuur is. Maar doordat Fred Grim de Leeuwarders liet stikken is het afwachten geblazen.

"Ik had verwacht dat er een nieuwe trainer zou zijn, daar leek het lange tijd op. Maar dat is uiteindelijk niet het geval. Het is niet gek als je hoorde wat er is gebeurd, het was zo goed als rond. Als het op het laatste moment dan niet doorgaat moet er geschakeld worden", vertelt Schilder in gesprek met FOX Sports.

"Ik denk niet dat de club overhaast een beslissing wil maken en rustig opzoek wil gaan naar een geschikte kandidaat. Hoeveel opties er zijn weet ik niet. Hulshoff zit er nu en die doet het prima, maar hij heeft aangegeven dat hij liever in een andere rol doorgaat", vervolgt de aanvoerder.

Schilder hoopt dat er snel een nieuwe hoofdtrainer komt. "Hij doet het prima dat is zeker zo. Maar als iemand zegt dat hij liever een andere rol heeft, is dat ook wat de groep het liefst heeft. Het is natuurlijk niet een ideale situatie dat je een hoofdtrainer hebt die zelf liever in een andere rol is."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!