Schilder eerlijk: ''Ik had verwacht dat er een nieuwe trainer zou zijn''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Schilder eerlijk: ''Ik had verwacht dat er een nieuwe trainer zou zijn''

Robbert Schilder weet dat SC Cambuur op zoek is naar een nieuwe trainer en hoopt dat er een verstandige beslissing wordt genomen. De aanvoerder betreurt echter wel dat er nog geen opvolger voor Marinus Dijkhuizen is gevonden. 

''Ik had verwacht dat er een nieuwe trainer zou zijn", erkent hij. "Daar leek het lange tijd op, maar dat is uiteindelijk niet het geval. Dat is niet gek als je hoort wat er is gebeurd. Het was zo goed als rond, heb ik begrepen. Nu moet er geschakeld worden en dat heeft even tijd nodig", beseft Schilder. 

"Ik denk alleen dat er naar de lange termijn moet worden gekeken, Zoals ik heb begrepen is dat ook de bedoeling en dan begrijp ik wel dat er geen overhaaste beslissingen worden genomen. Dan moet er goed naar worden gekeken of iemand goed bij een club past", vertelt de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

Schilder wil in ieder geval de play-offs halen. "Er zit best wel wat in de groep, maar het zal echt beter moeten. Er zit best kwaliteit in de groep, maar het is best wisselvallig geweest en niet goed genoeg voor Cambuur. Zoals het nu is zullen we gewoon de play-offs moeten halen en zo goed mogelijk pek in de play-offs."

"We hebben vorig jaar met NAC het voorbeeld gehad met NAC die geen goed seizoen hadden, maar nu wel in de Eredivisie spelen. Dat is op zich een mooi voorbeeld voor ons. We zullen het zo goed mogelijk moeten doen om een goede plek te behalen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!