Hulshoff: ''Daarom was ik ook blij dat er geen oefenwedstrijd was''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Hulshoff: ''Daarom was ik ook blij dat er geen oefenwedstrijd was''

SC Cambuur neemt het vrijdag tegen De Graafschap op met Sipke Hulshoff. Er is nog geen nieuwe trainer en dus hoopt Hulshoff er het beste van te maken tijdens de tweede seizoenshelft.

"Ik ben er nog steeds. Ik heb vorige week aangegeven dat ik heel graag wil dat de club op gaat naar een nieuwe trainer, maar zolang ze nog niemand gevonden hebben blijf ik het doen. Het is prachtig om te zien hoe mooi deze club is, maar ik doe het niet", vertelt hij in gesprek met Omroep Friesland.

Hulshoff is tevreden over het trainingskamp. "We hebben echt lange sessies gemaakt en daarom was ik ook blij dat er geen oefenwedstrijd was. Dan moet je daar bij je trainingen rekening mee houden. Nu hebben we echt alle dagen kunnen gebruiken om goed en hard te werken aan fysieke en tactische gedeelten."

"We hebben echt het maximale eruit gehaald en dat is ook een compliment naar de groep. Zij hebben laten zien dat ze met een doel bezig zijn. Dat is nog geen garantie dat we morgen gaan winnen, maar het is wel een signaal dat zer alles aan gaan doen om het seizoen heel goed af te sluiten."

Dan moet de standaard omhoog gaan. "De standaard lag te laag. We hebben jongens gehaald die van een lager niveau komen en daar is een club tevreden met minder punten. Wij willen meedoen om de bovenste plekken. We moeten elke wedstrijd ingaan om te winnen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!