Homepage » Hoofdnieuws » Barto begint in de spits bij SC Cambuur, Crowley klaar voor debuut

Barto begint in de spits bij SC Cambuur, Crowley klaar voor debuut

( 1 reacties)
Barto begint in de spits bij SC Cambuur, Crowley klaar voor debuut

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles en trainer Rene Hake moet door de blessure van Nigel Robertha noodgedwongen minimaal één wijziging doorvoeren bij de club uit Leeuwarden. 

Martijn Barto begint daardoor morgen in de punt van de aanval, zo weet Huis aan Huis te melden. De kans is daarnaast groot dat Crowley zijn debuut gaat maken tegen de club uit Leeuwarden. Hij trainde donderdag zelfs even mee met de basis, maar het is niet bekend of hij meteen aan de aftrap begint.

Kenny Teijsse is nog niet inzetbaar, omdat hij te lang niet in actie is geweest. Daarnaast zijn Karim Rossi (gebroken middenvoetsbeentje) en Jurjan Mannes (kuitbeenblessure) voorlopig nog uit de roulatie. Furdjel Narsingh is geblesseerd aan zijn enkel en Jordy van Deelen is herstellende van een virus. 

Vermoedelijke opstelling SC Cambuur: Cummins, Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Houtkoop, Rosheuvel, Kip / Crowley, Schils, Kallon, Barto, Mathieu

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 1 Feb 2018 om 16:26
    Crowley maakt eventueel zijn debuut tegen de club uit Leeuwarden? Moet zeker zijn voor de club uit Leeuwarden! En wat mij betreft moet Barto altijd in de spits. Robertha kan geen bal vasthouden en is te klein om koppend iets te kunnen betekenen in de spits. Jammer, dat zij werden uitgeschakeld in de beker door Twente. Geheel onnodig, na de rust hadden zij meteen met z'n allen moeten proberen om de 0-2 te maken. Een deel van het elftal wilde de 0-1 voorsprong consolideren en een andere deel koos de aanval en dan roep je de moeilijkheden op je af. En die hebben ze ook gekregen!
vrijdag 1 maart 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›