Homepage » Hoofdnieuws » Hake niet te genieten na pijnlijke nederlaag tegen MVV: ''Dat sloeg nergens op''

Hake niet te genieten na pijnlijke nederlaag tegen MVV: ''Dat sloeg nergens op''

( 1 reacties)
Hake niet te genieten na pijnlijke nederlaag tegen MVV: ''Dat sloeg nergens op''

SC Cambuur verloor vrijdagavond met 0-2 van MVV Maastricht. De Limburgers sloegen pas tien minuten voor tijd toe, maar dat maakt de pijn in Friesland niet minder. René Hake zat voor de tweede keer op de bank bij SC Cambuur. 

"Als we pretenderen naar boven te kijken, is dit een wedstrijd die we goed moeten analyseren", aldus Hake in de Leeuwarder Courant. "We waren onnauwkeurig in passing en balaanname. De kansen voor rust waren geen situaties waarvan je zegt dat we ze goed uitspeelden. Als je veel meer de bal hebt maar zo weinig afdwingt krijg je ook geen emotie in de wedstrijd. Dan speel je meer tegen jezelf." 

De 0-1 viel in de 81e minuut, de 0-2 volgde vijf minuten later. Samy Mmaee van MVV Maastricht kon zo door de defensie van Cambuur lopen. "Dat sloeg nergens op." 
 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 10 Feb 2018 om 14:25
    Het vervelende vind ik altijd dat nieuwe spelers zo gepamperd worden. Als ze conditie genoeg hebben en je mag toch aannemen dat dit zo is, laat ze dan ook spelen. Je weet over welke kwaliteiten je momenteel beschikt en je haalt spelers waarvan je aanneemt dat die beter zijn, anders haal je ze niet. Laat ze dan ook spelen. Een zwak middenveld breekt je steeds weer op. Geen druk, geen diepgang, geen verrassingen/steekpasses. Steeds maar weer die lange bal op Barto. Als je het verslag op de radio hoort is er een speler die veel te veel aan de bal is en dat is Houtkoop en Kip hoor je bijna niet genoemd worden. Dit klopt niet. De nieuwe spelers er in.
vrijdag 1 maart 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›