Homepage » Hoofdnieuws » Zestien (!) Cambuur-contracten lopen af: ''Booy kan aan de bak''

Zestien (!) Cambuur-contracten lopen af: ''Booy kan aan de bak''

( 1 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Zestien (!) Cambuur-contracten lopen af: ''Booy kan aan de bak''

SC Cambuur verloor vrijdagavond met 2-1 van FC Oss en daardoor staat de club uit Leeuwarden nu op een teleurstellende veertiende plek in de Jupiler League. Piet Jan Nauta maakt zich zorgen over de kwaliteit van de selectie bij de club uit Leeuwarden. 

"Liefst zestien contracten lopen af van spelers die nu in Leeuwarder dienst zijn", schrijft hij in het Friesch Dagblad. "Op een aantal contracten heeft Cambuur een optie afgedwongen, waardoor die spelers ook volgend jaar weer onder contract staan. Maar of de club daar ook gebruik van gaat maken, is in sommige gevallen nog maar de vraag", aldus Nauta.

"Vrijdag werd eens te meer duidelijk dat de huidige selectie niet past voor een club met de vijfde (??) begroting in de eerste divisie", vervolgt hij kritisch. "En hoewel de praatjes van de trainers en beleidsbepalers veel twijfels proberen weg te nemen, zijn de supporters het er wel over eens. Dit kan zo niet langer", constateert Nauta. 

"De zestien contracten die deze zomer aflopen: Erik Cummins, Jesse Bertrams,Robbert Schilder, Matthew Steenvoorden, Martijn van der Laan, Kenny Teijsse, Jordy van Deelen, Nouredinne Boutzamar, Darren Rosheuvel, Daniel Crowley (einde huur), Ricardo Kip (einde huur), Jurjan Mannes, Xander Houtkoop, Furdjel Narsingh, Martijn Barto, Karim Rossi. Technisch manager Foeke Booy kan aan de bak. Het wordt de zomer van de waarheid voor Cambuur op transfergebied", besluit de verslaggever. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Mar 2018 om 17:33
    Volgens mij hoeft dit niet zo moeilijk te zijn. 75% hoef je niet te verlengen. Volgend seizoen alles of niets. Investeren en eredivisie waardige spelers halen. Doe je dat niet, dan is einde Cambuur nabij. Het publiek zal niet nog zo'n seizoen accepteren.
zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›