Homepage » Hoofdnieuws » ''Dijkhuizen vond mij op dat moment nog niet goed genoeg''

''Dijkhuizen vond mij op dat moment nog niet goed genoeg''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
''Dijkhuizen vond mij op dat moment nog niet goed genoeg''

Pieter Bos is ook dit seizoen de derde doelman bij SC Cambuur. De 21-jarige sluitpost, die Erik Cummins en Jesse Bertrams voor zich moet dulden, baalt van zijn reserverol bij de club uit Leeuwarden. 

"Het was de bedoeling dat ik aan het begin van dit seizoen een plekje zou opschuiven", legt hij uit in de Leeuwarder Courant. "Jesse Bertrams raakte geblesseerd en toen heb ik een paar oefenwedstrijden gespeeld en een hoop geleerd", aldus Bos, die weinig wedstrijdritme heeft. 

"Zes, zeven wedstrijden heb ik in het tweede meegedaan, want wij spelen met Jong Cambuur niet zo vaak", vervolgt hij. "Soms een paar wedstrijden achter elkaar en dan vier weken weer niet", baalt Bos, die in de oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0 nederlaag) niet wist te overtuigen. 

"Dijkhuizen vond mij op dat moment nog niet goed genoeg om eerste of tweede doelman te zijn. Toen hebben ze Cummins gehaald", blikt hij terug. "Dat was wel even een klap in mijn gezicht, maar daar kun je niet een heel seizoen in blijven hangen", besluit Bos realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›