Homepage » Hoofdnieuws » SC Cambuur stuurt Almere City puntloos naar huis

SC Cambuur stuurt Almere City puntloos naar huis

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
SC Cambuur stuurt Almere City puntloos naar huis

SC Cambuur heeft weer eens weten te winnen in de Jupiler League. In Leeuwarden werd Almere City FC met 2-1 verslagen. Het is de eerste winstpartij sinds 2 februari (thuis - Go Ahead Eagles, 2-1). 

De openingsfase was van beide ploegen erg rommelig. Veel balverlies over en weer bevorderde de wedstrijd niet. Het eerste grote gevaar kwam van Daniels. Zijn vrije trap belandde in de handen van doelman Kramer. Daarna kwam Cambuur steeds vaker dichterbij de goal van Almere. Helaas waren inzetten van Mathieu, Daniels en Barto niet goed genoeg voor de openingstreffer. 

Die openingstreffer kwam er nog wel in de eerste helft, maar wel aan de kant van de bezoekers. Aanvaller Van der Water dribbelde door de defensie van Cambuur en rondde beheerst af oog in oog met Cummins. Almere kan niet lang genieten van de voorsprong, want na een prima aanval was het kort na de 1-0 uiteindelijk Martijn Barto met de rommelige 1-1.  

In de tweede helft schakelde Cambuur nog een tandje bij en dat resulteerde in de 2-1 voor Cambuur. Na een goede omschakeling kapt Mathieu naar binnen en laat hij Kramer kansloos. Almere kon er niet meer aankomen in de slotfase en de wedstrijd eindigt dus in 2-1. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 december 2018
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›