Hake woest na uitschakeling: ''Nou, je hebt het gezien. Ik ben heel boos, pislink''

Ruim 210 minuten voetbal, tien doelpunten én strafschoppen waren er voor nodig om een winnaar tussen SC Cambuur en FC Dordrecht aan te wijzen. Uiteindelijk gaf de ploeg van René Hake een 1-4 voorsprong weg en is de ploeg uitgeschakeld in de play-offs.

De uitschakeling zorgde voor teleurstelling bij Hake. "Ik heb de jongens gewaarschuwd, dat zij in de tweede helft alles of niets zouden gaan spelen. Daar moesten we tegen gewapend zijn, nou, je hebt het gezien. Het zegt iets over ons karakter. Ik ben heel boos, pislink. Ik heb na afloop in de kleedkamer gezegd dat dit belachelijk en onwaardig is. Een schande dat dit ons overkomt", aldus Hake tegenover Voetbal International.

Hake voerde in zijn basiselftal vier wijzigingen door. Haalde hij daarmee het fundament onder zijn elftal weg? "Dat wil ik best op me nemen, geen probleem. Maar die keuze is bewust gemaakt vanwege de fitheid van bepaalde spelers. Ook de spelers die vandaag speelden zijn goed genoeg voor Cambuur en hadden goed genoeg moeten zijn om deze klus te klaren."

Lees meer:
0 reacties