OFFICIEEL | Cambuur neemt 'spits met veel potentie' over van Feyenoord

SC Cambuur heeft zich per direct versterkt met Nigel Robertha. De aanvaller komt transfervrij over van Feyenoord en tekende een contract voor twee seizoenen in Leeuwarden. De verbintenis bevat een optie voor nog een jaar.

Robertha had nog een eenjarig contract in Rotterdam, maar mocht transfervrij vertrekken. De spits speelde één officiële wedstrijd in de hoofdmacht van Feyenoord. Op 1 mei 2016 mocht hij in de uitwedstrijd tegen Willem II invallen. Afgelopen seizoen speelde hij met het eerste in de benefietwedstrijd tegen Sparta Rotterdam en kwam verder uit voor Feyenoord onder 19 en Feyenoord 2.

SC Cambuur is blij met Robertha. "Een 19-jarige spits met veel potentie", zo omschrijft technisch directeur Gerald van den Belt de aanwinst. “Hij heeft een prima opleiding gehad en het is niet voor niks dat hij in de O18, O17, O16 en O15 teams van het Nederlands Elftal heeft gespeeld. Hij krijgt hier de kans om zijn talent verder te ontwikkelen en hopelijk belangrijk te worden voor het team."

WITTE ROOK | SC Cambuur neemt spits Nigel Robertha (19) per direct over van landskampioen #Feyenoord. Welkom bij de club Nigel! pic.twitter.com/zVOsDTxkiw

— SC Cambuur (@SCCambuurLwd) July 5, 2017
Lees meer:
0 reacties