VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur overtuigt met zege tegen Jong Ajax

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur overtuigt met zege tegen Jong Ajax

SC Cambuur heeft de laatste krachtmeting van de voorbereiding goed weten af te sluiten. Op sportpark De Toekomst werd een oefenwedstrijd achter gesloten deur gespeeld tegen de beloften van Ajax. De ploeg van hoofdtrainer René Hake wist de wedstrijd met 2-1 te winnen. Dit meldt Cambuur op de Twitter-pagina.

Robin Maulun opende in de dertigste minuut, na een vlotte combinatie met Kevin van Kippersluis en Tyrone Conraad, de score namens de Leeuwarders: 0-1. Juist toen de competitiegenoot van de Leeuwarders in de tweede helft de druk vergrootte slaagde Cambuur erin de marge te verdubbelen. Uit een vrije trap van Andrejs Ciganiks belandde de bal bij Emmanuel Mbende die voor de 0-2 zorgde waarbij keeper Van Leer van Jong Ajax behoorlijk mistastte.

Drie minuten voor tijd deden de Amsterdammers nog iets terug; Jensen bepaalde de eindstand op 1-2. Verder dan de eretreffer kwam de ploeg van trainer Michael Reiziger niet. En zodoende eindigde het in 1-2 voor Cambuur.

Opstelling SC Cambuur: Mous, Van Wermeskerken, Mbende, Van Koesveld, Sambissa, Ciganiks, Schindler (C), Schils, Maulun (60' Mathieu), Conraad (67' Kallon), Van Kippersluis.

Opstelling Jong Ajax: Van Leer; Schuurs, Botman, Bakker; Ekkelenkamp, Gravenberch (46' Pasquali), Bijleveld (46' Bakboord), S. de Jong (72' Jensen); Johnsen (72' Ylätupa), Kühn (60' Danilo), Lang (46' Nunnely).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›