Van Kippersluis zeker van zijn zaak: ''In het veld heb ik dat niet ervaren''

Gisteren wist Cambuur voor de vierde keer achter elkaar te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Kevin van Kippersluis was belangrijk als maker van het eerste doelpunt.

''Misschien kreeg je buiten het veld het idee dat het billen knijpen was, maar in het veld heb ik dat niet ervaren'', begint Van Kippersluis tegenover Omroep Leo. ''Ik denk dat wij gewoon, net zoals vorige week, de 3-0 moeten maken. In de counter kwamen we er een aantal keer goed doorheen, maar waren we net niet zorgvuldig genoeg. Je kan erover blijven praten dat het geen goede wedstrijd was, maar we hebben kei hard gevochten met elkaar en de drie punten zitten weer in de tas.''

''We zijn op de goede weg'', vervolgt de doelpuntenmaker. ''We staan bovenaan in de competitie en in de periode, maar dat zegt natuurlijk nog helemaal niks. Bij de goal krijg ik de bal goed mee en voor mezelf had ik het gevoel dat breed leggen geen optie was omdat er een verdediger meeliep. Ik kon hem alleen maar in de verre hoek schieten en dan gaat hij erin en dat is fijn. Voor het team was daardoor de druk er wat af en hebben we weinig kansjes weggegeven. Volgende week wacht Jong Utrecht wat een hele andere ambiance zal zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen'', besluit Van Kippersluis.

Lees meer:
0 reacties