Snoei boos: ''Waarom laat hij daar doorspelen? Ik begrijp het echt niet''

In de wedstrijd tegen Telstar kwam Cambuur in de 21ste minuut op voorsprong door een doelpunt van Kevin van Kippersluis. Vooraf aan de goal zou een overtreding gemaakt zijn door Justin Mathieu, maar scheidsrechter Mulder liet doorspelen.

''Waarom laat hij daar doorspelen? Ik begrijp het echt niet'', begint trainer Mike Snoei bij Fox Sports. ''Het is een cruciaal moment, want we hadden de controle en het was wachten wie de score ging openen. Najah wordt daar gewoon omver gelopen, dat zagen we allemaal. Gelukkig wordt het ook bevestigd door de beelden die jullie gezien hebben. Dan vind ik dat wel erg jammer. Het is een goede scheidsrechter, maar zoals ik ook fouten maak, maakt hij ze ook.''

''Het is lastig om jezelf nu te meten, want we hadden een groot deel van de wedstrijd wel de controle. We speelden een prima positiespel, maar ik vind wel dat we veel te weinig gecreëerd hebben. Cambuur stond ongelooflijk compact en dat is waanzinnig knap. Om voor zoveel publiek zo compact te spelen in Leeuwarden en gokken op de uitval wordt niet overal gepikt, maar het is waanzinnig effectief. We probeerden ze wel uit de tent te lokken maar dat was erg lastig'', besluit Snoei.

Lees meer:
0 reacties