Concurrent verliest: ''Verwacht wel dat ze capabele arbiters aanstellen''

Go Ahead Eagles-trainer John Stegeman was vrijdagavond woest na de wedstrijd tegen Jong AZ. Mede doordat scheidsrechter Ingmar Oostrom twee penalty's toekende aan de thuisploeg, verloor Go Ahead voor het eerst dit seizoen en gaf het daarmee de koppositie af aan SC Cambuur.

Stegeman liet na afloop van de 3-2 nederlaag zijn frustraties de vrije loop. "Of de penalty's terecht waren? Ja, wat moet ik erover zeggen joh?", verzucht de trainer in gesprek met FOX Sports. "Ik verwacht dat meneer Van Egmond (KNVB-coördinator scheidsrechterszaken Dick van Egmond, red.) in Zeist mensen aanstelt die capabel zijn om wedstrijden te leiden, ondanks dat dit de Keuken Kampioen Divisie is. Maar dat kunnen we niet stellen vanavond. Meneer was niet in beste vorm. Maar ja, daar hadden wij zelf ook last van."

De ploeg uit Deventer heeft de koppositie uit handen gegeven aan SC Cambuur. "Ik baal van hoe we verdedigd hebben en ik baal van het resultaat. Ik raak niet in de war omdat we een keer verliezen, maar dit is wel een wedstrijd waarvan ik vind dat we hem moeten winnen."

Lees meer:
0 reacties