VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur gaat fors onderuit tegen Sparta

( 1 reacties)
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur gaat fors onderuit tegen Sparta

Een punt uit de laatste vier competitiewedstrijden. Dat is het resultaat van Cambuur in de laatste weken. Na een gelijkspel tegen Jong Utrecht en nederlagen tegen Roda JC en FC Dordrecht was Sparta vandaag heer en meester in Rotterdam.

Na zeven minuten was het  al 1-0. Een voorzet vanaf de linkerkant werd door Veldwijk en David Sambissa gezamenlijk over de doellijn gewerkt. Sambissa kreeg een eigen doelpunt achter zijn naam en moest met een blessure aan zijn arm de strijd staken.

Met Omar El Baad erbij kreeg Cambuur na achttien minuten een mooie kans op de gelijkmaker. Nigel Robertha nam een voorzet van Sai van Wermeskerken goed aan, maar doelman Tim Coremans redde met meer geluk dan wijsheid. Daarna was het aan doelman Xavier Mous te danken dat Sparta niet verder uitliep. In de veertigste minuut moest hij toch buigen na een versierde penalty. Veldwijk benut de buitenkans vanaf elf meter en maakt de 2-0. Kevin Schindler veroorzaakte de strafschop, nadat hij veel te laat een duel aanging.

Na de rust speelde Cambuur een verloren wedstrijd. Precies nul keer namen de Leeuwarders het doel van Coremans onder vuur. Aan de andere kant profiteerde Mohammed Rayhi van gepruts in de verdediging, 3-0. Mous voorkwam nog een paar keer dat de schade nog groter werd.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Oct 2018 om 17:48
    Wat een vreselijk elftal en wat een drama beleid binnen Cambuur....Foeke met sien kwaliteit binnenhalen. .en hake wou die Duitser beslist..die ken echt helemaal niks..schaam me dood voor dit slechte elftal en we zijn weer een lachertje van de competitie
vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›