Schilder baalt: ''Dat het zo makkelijk verkeerd gaat is pijnlijk om te zien''

Momenteel zit Cambuur in een neerwaartse spiraal. De afgelopen vier wedstrijden werd er niet gewonnen en afgelopen zondag werd er zelfs met 3-0 verloren van directe concurrent Sparta Rotterdam.

''De eerste de beste voorzet werd een goal en daarna hebben we gewoon een verloren wedstrijd gespeeld'', zo begint aanvoerder Robbert Schilder bij Fox Sports. ''Ik baal het meest van alle simpele dingen die bij ons verkeerd gaan. Als je die dingen ziet kun je het je bijna niet voorstellen. Dat is nou al een paar weken zo en dan kun je het over van alles en nog wat hebben, maar dat het zo makkelijk verkeerd gaat is pijnlijk om te zien.''

''Het is heel moeilijk om te concluderen waar dat aan ligt'', gaat Schilder verder. ''Op dit moment is het misschien een vertrouwenskwestie. Ik kan me bijna niet voorstellen dat het wat anders is. Op trainingen zie ik ook wel eens andere dingen, maar de laatste wedstrijden is het echt heel matig wat we laten zien. Ik heb het gevoel alsof niet iedereen aan de bal wil komen en dan wordt het héél moeilijk. Op het moment dat het niet goed gaat lijkt het al snel of dat er geen pit in zit, maar dat is eerder een gebrek aan vertrouwen'', besluit de aanvoerder van Cambuur.

Lees meer:
0 reacties