Opvallend uitstapje voor SC Cambuur: ''Niet belangrijker maken dan het is''

SC Cambuur begon dit seizoen heel goed aan het seizoen, maar wist de afgelopen vier wedstrijden niet meer te winnen. De supporters zijn kritisch op de ploeg van René Hake. De oefenmeester kijkt daar niet gek van op.

"Het zou mij verbazen als ze dat niet hadden", begint Hake in gesprek met Omrop Fryslân. De hoofdtrainer merkte zelf ook dat zijn ploeg er mee zat, na de desastreuze nederlaag tegen Sparta Rotterdam. "Ja, dat lijkt mij wel. Dat was natuurlijk terecht ook, maar het gaat uiteindelijk om te zorgen dat je met een goed gevoel toewerkt naar de volgende wedstrijd om het weer om te draaien."

Na de nederlaag ging de selectie naar de kazerne in Havelte. Volgens Hake kwam dat niet op een verkeerd moment. "Hopelijk draagt het bij aan de ontwikkeling van het groepsproces, maar we moeten het niet belangrijker maken dan het is. We maken zeker wel vaker van deze uitstapjes die helpen bij de ontwikkeling. Dit was ook zo'n uitstapje", vervolgt de oefenmeester van de Leeuwarders. Volgens de oefenmeester heeft het echter niks te maken met de drie nederlagen. "Dit was al langere tijd gepland."

Lees meer:
0 reacties