Hake realistisch: ''We moeten met bloed, zweet en tranen naar de overwinning toe''

( 0 reacties)
Hake realistisch: ''We moeten met bloed, zweet en tranen naar de overwinning toe''

Vrijdagavond speelt SC Cambuur tegen Helmond Sport. De Helmonders wisten dit seizoen nog niet te winnen, terwijl de Friezen de laatste vier wedstrijden al niet meer wisten te winnen. Trainer René Hake waarschuwt zijn ploeg.

"We moeten waken voor zulke ploegen. Volgens mij was dat een paar weken geleden ook zo. Wij moeten zorgen dat dat niet weer gebeurd. We moeten met bloed, zweet en tranen naar de overwinning toe. Dat hebben we de laatste weken veel te weinig gedaan. Dan krijg je het resultaat wat op het scorebord staat. We zitten op dit moment in een mindere fase, dan moet je de mouwen opstropen en alles eraan doen om een ander resultaat neer te zetten", concludeert Hake in gesprek met Omrop Fryslân

Hake is van mening dat er de laatste weken te weinig geknokt is voor een maximaal resultaat. "Zodra je dat constateert moet je er snel wat aan doen. Dat doen we ook, maar dat valt niet in één dag te repareren. Deze periode moet je beëindigen. Schouders eronder, hard werken en vol aan de bak", weet de nuchtere Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›