''Cambuur dreigt zwaar gedupeerd te worden door deze gang van zaken''

( 0 reacties)
''Cambuur dreigt zwaar gedupeerd te worden door deze gang van zaken''

Nadat eerder vandaag bekend werd dat de ROC Friese Poort afziet van een vestiging in het nieuwe stadion, lijkt er geen einde te komen aan de soap van het Cambuur-stadion. Vandaag vond er een persconferentie plaats.

"Naar aanleiding van de persconferentie is duidelijk geworden dat er sprake is van een 'interpretatieverschil' tussen de gemeente en Friese Poort over de gemaakte afspraken. Van de besprekingen waarbij deze afspraken gemaakt zijn, zijn opvallend genoeg geen notulen gemaakt", citeert Reon Boeringa, de woorden van wethouder Henk Deinum. 
 
Volgens de journalist is er sprake dat er geen aantekeningen zijn gemaakt. "De gemeente zegt nooit geld te hebben beloofd, FP beweert van wel. En doordat er geen notulen zijn, ontaardt discussie over de schuldvraag in een tamelijk amateuristisch overkomend welles-nietes spel."

"Cambuur dreigt zwaar gedupeerd te worden door deze gang van zaken, waar het geen enkele rol in speelt. Eerste reactie Ard de Graaf: 'Een eenzijdige actie van Friese Poort (om uit het plan te stappen, red.). Daarover zijn we uitermate teleurgesteld", aldus de Cambuur-directeur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›