Mathieu looft supporters: ''Je moet zorgen dat je dit publiek elke wedstrijd achter je krijgt''

( 0 reacties)
Mathieu looft supporters: ''Je moet zorgen dat je dit publiek elke wedstrijd achter je krijgt''

In een wedstrijd die Cambuur met 2-1 wist te winnen van Jong Ajax was er een hoofdrol weggelegd voor Justin Mathieu. Hij scoorde tweemaal en kreeg ook nog een rode kaart.

''Ik ben heel blij dat we de wedstrijd winnen'', zo begint Mathieu bij LEO Middelsé. ''Ik denk dat het een hele rare wedstrijd is geweest. We beginnen goed en sluiten hem wat minder af, maar we hebben wel drie punten.'' Het publiek was fantastisch vandaag en daar is de middenvelder/aanvaller maar wat blij mee. ''In de voorbereiding gaf de trainer dit al aan. Je moet zorgen dat je dit publiek elke wedstrijd achter je krijgt. Dan maken tegenstander fouten, ook hele goede voetballers en dat zie je vandaag terug.''

De 1-0 was een schitterend doelpunt van Mathieu en daar is hij blij mee: ''Natuurlijk doet het wel wat met je als zo'n mooie goal maakt. Ik dacht niet nadenken maar schieten en dan vliegt die bal er mooi in. We weten dat Ajax goed kan voetballen en dat hebben we ook besproken. Laat ze dan maar tikken en fouten maken, dan maken wij hem af.

Over de rode kaart wil Mathieu het volgende kwijt. ''Ik vond mijn tweede gele kaart heel onterecht en dat kan de scheidsrechter ook tegen mij zeggen als hij de beelden terug kijkt. Ik kom van de zijkant aangevlogen en speel gewoon de bal. Nu ben ik weer rustig. We hebben drie punten en dan kijken we weer naar volgende week'', besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›