Hake eist zege: ''Bij een overwinning blijf je bij de bovenste groep''

( 0 reacties)
Hake eist zege: ''Bij een overwinning blijf je bij de bovenste groep''

René Hake kan vrijwel over een fitte selectie beschikken in de competitiewedstrijd met Almere City. De oefenmeester van de Friezen verwacht een lastige wedstrijd tegen de Flevolanders.

"Zoals bekend zijn Jordy van Deelen en Daan Boerlage nog wel voor langere tijd uitgeschakeld. Met David Sambissa en Kevin Schindler hebben daarentegen twee jongens die weer fit aan het worden zijn. Als het mee zit kunnen ze beide vanaf maandag weer aansluiten bij de groep. Of Nigel Robertha er weer bij is? Ja, die heeft geen last meer en kan spelen morgen", laat Hake weten op de officiële website van SC Cambuur.

Almere City is dit jaar misschien wel de verrassing van de Keuken Kampioen Divisie, weet ook de oefenmeester van de Friezen en is dus niet zomaar een tegenstander. "Dat lijkt me duidelijk. Toch is het verschil tussen ons maar drie punten en dus kunnen we onszelf een goede dienst bewijzen. Bij een overwinning blijf je bij de bovenste groep en dat is natuurlijk wat we willen. Ze hebben een goed en ervaren middenveld en ook voorin hebben ze veel individuele kwaliteit. Ze spelen bovendien met veel positiewisselingen, dat is lastig om tegen te spelen. Het is al met al gewoon een prima ploeg."

"Details en standaardsituaties zouden morgen wel eens beslissend kunnen zijn. Het gaat er vooral om dat wij als team goed voor de dag komen, veel energie in de wedstrijd stoppen en in staat zijn om de vrije ruimtes te vinden. Dat wordt onze uitdaging voor morgen", aldus Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 26 april 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›