SC Cambuur pakt uit: ''Heuse Hollandse Avond achter Noord-tribune''

( 0 reacties)
SC Cambuur pakt uit: ''Heuse Hollandse Avond achter Noord-tribune''

SC Cambuur speelt komend weekend eindelijk weer eens op zaterdagavond en daarom heeft de club een speciale avond georganiseerd. Zo laat de club weten op de officiële kanalen van de club.

"Dit weekend spelen we eindelijk weer eens thuis op een zaterdagavond en dus pakken we uit met een heuse Hollandse Avond! Zo zal er vanaf 19.15 uur weer een Supportersplein zijn achter de Noord-tribune (voor iedereen met een kaartje toegankelijk), waar dit keer niemand minder dan Lytse Hille gaat optreden", schrijft de club.

Voor de echte liefhebbers is er ook een Hollands prijsje. "Wil je de zaterdagavond met je vrienden aftrappen in het Cambuur Stadion? Dat kan dit keer voor een Hollands prijsje! Als je namelijk 3 kaarten aanschaft, betaal je er slechts 2! Via onderstaande link kun je een mooie plek uitzoeken in ons digitale stadion."

"Daarnaast is er tot 20.30 uur weer een Happy Hour bij alle (bier)kiosken in het stadion. Dit keer koop je een tray van 6 biertjes voor slechts 12 euro! Graag tot in het Cambuur Stadion!"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!